This space in Waterloo is home to several different companies, all of which share the same kitchen and main corridor. The goal was to create a cohesive identity for the common spaces. For the kitchen, I looked to tile patterns of the 1970s for inspiration. I then mixed and matched different geometric shapes to create a modern version of retro tile motifs.

The objective for the corridor was to create something dynamic that would lead people from one end to the other. I experimented with folding strips of paper, observing how the light interacted with the creases. This ‘folded’ effect was recreated by using different shades of paint, giving an illusion of depth. An additional overlay effect was created using the same geometric shapes from the kitchen tile design, which creates harmony between the two pieces.

`